I vores hyggelige omgivelser beliggende centralt i Bogense, tilbyder vi velsmagende dansk mad i vores charmerende restaurant. Vi tilbyder udelukkende friske råvare ved alle vores serveringer, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Du får muligheden for at, læne dig tilbage og koble af i vores hyggelige atmosfære.
Vi er en restaurant og hotel der kan tilbyde gourmetophold, Kroophold, naturperle ophold samt selskabs ophold.

Vores restaurant bugner af charme og atmosfæren er autentisk. Vi står klar til at tage imod jer med et smil og en service udover det sædvanlige.

Hos Hotel Bogense har vi mange års erfaring både som hotel, men også som restaurant, med vores mange år i branchen har vi kompetencerne til at, håndtere større selskaber såsom bryllupper, barnedåb, firmafester mm. Der er ikke de selskaber vi ikke kan håndtere.

Traditioner, atmosfære, god mad og venlig betjening, er de nøgleord som vi efterlever, og du er altid sikret at gå herfra med en uforglemmelig oplevelse.

Ala carte

Vi tilbyder også en hyggelig frokost eller en dejlig middag i vores restaurant for både boende gæster samt udefrakommende gæster.

Vores menukort indebære mange forskellige smagsfulde retter, vores restaurant er derfor idéel til hvis i trænger til en oplevelse udover det sædvanlige eller hvis i lige trænger til en aften hvor i ikke selv skal lave mad.


Kontakt os for at høre mere om vores restaurant

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at høre mere eller hvis du ønsker at lave en bestilling. Du kan altid ringe og få et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os på 64 81 11 08 eller sende en mail til info@bogensehotel.dk også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Bogense Hotel.