Vores dygtige team af kokke og tjenere har sammensat en lækker 5 retters menu med lækre vine tilpasset menuen.

 

Prisen for alt dette kr 1095,00. Tilmelding og køb af billetter på telefon 64 81 11 08 eller via mail info@bogensehotel.dk
senest d 20 marts. Ved for få tilmeldte gennemføres arrangementet ikke og billetter refunderes.

 

Aperitif: Østers med champagne


Ristet kulmule med mælkebøtte ekstrakt, ramsløgolie og enoki

 

Rødbede avocado tatar på bund af ristet rugbrød

 

Kalvemørbrad med pommes fondant, gulerodspuré, brændt porrer og ovnbagte kugler af rodfrugter. Hertil Demi glace

 

Ostebræt med gammel knas, marinerede valnødder, hvid dame med pærekompot, sølvræv med grøn tomatmarmelade. Hertil hjemmelavet knækbrød

 

Æblesymfoni med myntheis