Går du og drømmer om et lille afbræk fra dagligdagens trummerum? Så er du mere end velkommen til at lægge vejen forbi til et kroophold på Bogense Hotel på Nordfyn. Her kan du tilbringe nogle afslappede dage med personlig betjening, dejlig kromad lavet fra bunden og hygge i autentisk kroatmosfære.

Her er der mulighed for overnatning med gode priser for et koncept, der har 45 år bag sig. Få et ophold på et hyggeligt hotel på Fyn – i skønne omgivelser med plads til alle.

Nyd en herlig kroferie på charmerende hotel

De fleste foretrækker at benytte sig af et kroophold, hvis de skal afsted på et weekendophold eller et hverdagsophold, og det er der mange fordele ved. Et kroophold giver dig mulighed for at tage afsted på en lille miniferie og få energitanken godt fyldt op. Her kan du nyde tilværelsen på et yderst charmerende, gammelt hotel med masser af hygge og god mad.

Men hvorfor er en miniferie en god idé?

  • Kom væk fra hverdagens stress og jag
  • Få en hyggelig overnatning på en kro eller hotel med atmosfære og charme
  • Lad andre varte dig op
  • Kom helt ned i gear
  • Spis en god middag med en, du holder af
  • Få en romantisk getaway (måske uden børn?)​

Bliv forkælet med velkomstdrink og 4-retters menu

Her hos os bliver du altid forkælet af vores søde personale. Der vil f.eks. være ankomstkaffe med hjemmebagt kringle, velkomstdrink, 4-retters menu, cognac og kaffe efter middagen samt overnatning med morgenbuffet, hvis dette ønskes. Derudover er der mulighed for fri vin, øl og vand i 3 timer.

Vi tilbyder bl.a. naturperleophold.

Du kan sagtens være heldig at finde et hotel eller kroophold med fordelagtige priser, og hos Bogense Hotel, finder du begge. Priserne afhænger selvfølgelig af, hvor mange I er, hvor længe jeres ophold skal vare, og mange andre faktorer, såsom måltider og hvilket værelse, I ønsker.

Kontakt os gerne, hvis I ønsker en endelig pris for netop jeres miniferie. Vi vil gerne hjælpe jer med at finde det ophold, der stemmer bedst muligt overens med jeres behov.

Book et kroophold allerede i dag

Lyder en miniferie som et tiltrængt afbræk for dig? Hvis ja, skal du ikke tøve med at kontakte os på 64 81 11 08 eller info@bogensehotel.dk for en hyggelig overnatning. Vi vil hellere end gerne tale med dig og fortælle om vores dejlige hotel, som helt sikkert vil indfri dine ønsker for idyl og afslapning.

Vi ser frem til et besøg fra dig!​